Blåsarevägen 19

Krikonbacken, NYKÖPING

Högklassigt - Exklusivt - Modernt

Välkommen till ett högklassigt livsstilsboende med naturen som granne. Här får du det bästa av två världar, som ett villaboende men bekymmersfritt ägande genom bostadsrättsform, så lyxigt! Boendet ligger på en härlig hög tomt, med ett av de bästa lägena på Bönsta Allé. Bostaden kännetecknas av ljus och rymd med stora fönsterpartier där ljuset får flöda fritt och känslan mellan inne och ute suddas ut. Exklusiva materialval såsom integrerade köksinredning, ljusa ekgolv med golvvärme på alla tre plan och två helkaklade badrum med vacker klinker. Boendet är exklusivt färgsatt och känslan är verkligen hemtrevlig. Här finns stora ytor för umgänge med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, fem generösa sovrum och ett mysigt allrum. Rejäl altan med en stor markis och egen gräsmatta skapar härliga förutsättningar för ett fantastiskt boende året om. Bönsta Allé är ett modernt område intill Krikonbacken med närhet till skola och förskola, många lekparker och en stor fotbollsplan. Området har direkt närhet till naturen och Sörmlandsleden som går precis utanför. Fantastiskt att ha skogen så nära, som leder dig till ängar, härliga gläntor och Nyköpingsån. På kort promenadavstånd finns busshållplatsen som tar dig smidigt in till stan. I närområdet finns också livsmedelsbutik, restauranger och bageri. Det här är ett perfekt boende för familjen som ställer höga krav på ett kvalitativt boende med närheten till det mesta. Välkommen till ett riktigt Panghus! ____________________________________________________ Vi värnar om alla visningsdeltagare. Anmäl dig till visningen eller hör av dig om du har önskemål om eller behov av alternativa visningsmöjligheter. ____________________________________________________

Fakta

Utgångspris
2 995 000 kr
Månadsavgift

4 995 kr/mån

Rum

7 st

Boarea

154 m²

Hiss

Nej

Byggnadstyp

2 1/2-plans bostadsrättsparhus

Fastighetsmäklare - Partner

Profil

Therese Thunström

073-55 77 448

therese@etthemmakleri.se

Koordinator - Partner

Profil

Johanna Flink

073-55 77 494

johanna@etthemmakleri.se

Planlösning

Internet via Gästabudsstaden. Mörkgrått Pangkök, med vitvaror från SMEG, 2018. Induktionshäll, varmluftsugn, fläkt, integrerad diskmaskin, hel kyl och frys, rostfri bänkskiva och ho. Tvättmaskin och torktumlare från SMEG, 2018.

Kökstyp

Kök.

Balkong, uteplats och bilplats

Härligt altandäck på baksidan med stor markis. Gräsmatta på tomten, med sol mest hela dagen. Framsidan bjuder på kvällssol och rymmer en mindre sittgrupp.

Bilplats på egen uppfart precis vid huset.

Ventilation

Mekanisk frånluft.

Energideklaration

Utfört

Behövs ej

Drift per år

Uppvärmning

19 200 kr

Försäkring

2 060 kr

Vatten/avlopp

9 600 kr

Summa

30 860 kr

I Uppvärmningen ingår även hushållselen. I vattenkostnaden ingår även kostnaden för renhållningen.

Närområde

Krikonbacken ligger utanför Oppeby, nära naturen och Nyköpingsån, med fina cykelvägar, promenadstråk och grönområden. I Nyköping tar man sig enkelt med cykel, in till centrum cyklar du på ca 10 min.

Kommunikation

Stadsbussar trafikerar området. Närhet till E4an och Skavsta Flygplats, cykelavstånd till centrum. 15 min gångväg till Nyköpings Lasarett. Skavsta flygplats ligger ca 6 km från Oppeby.

Service ställen

Här finns bra service med förskola/skola åk F-6, matvaruaffär, kiosk, pizzeria och caféer.

Byggnad

Typ

2 1/2-plans bostadsrättsparhus

Övrig byggnader

Förrådsbod på tomten.

Förening

Namn

Brf Bönsta Allé.

Organisationsnr

769635-2843.

Ort

Nyköping.

Ekonomi

Det är inte beslutat om några avgiftshöjningar enligt styrelsen 2021-04-08.

Organisationsform

Bostadsrätt.

Parkering

Parkering på egen uppfart.

Renoveringar

Inga större underhåll är planerade de närmaste åren. Medel reserveras årligen till det planerade underhållet. För att se avsättningens storlek, se fondnoten i årsredovisningen.

Tillåter juridisk person som köpare

Ej angiven.

Lägenheter

24 st.

Pantsättningsavgift

476 kr.

Överlåtelseavgift

1 190 kr. Betalas av Säljare.


Intresseanmälan


Tipsa om bostaden


Karta


Planlösning


Bilder