Brunnsgatan 49

Centralt väster, Nyköping

Hemtrevligt - Effektiva ytor - Modern

Varmt välkomna till denna snygga tvåa centralt på väster, bara några hundra meter ifrån tågstationen. Här är det lätt att trivas med insynsskyddat hörnläge och mysig atmosfär. Du möts av en välkomnande känsla och ett modernt kök med skåp från IKEA och induktionshäll, inbyggnadsugn, diskmaskin och en cool kyl/frys. Det finns gott om plats för matbord i köket och med alternativa möbleringar så det ryms många gäster om man så önskar. Det ljusa vardagsrummet har ljusinsläpp ifrån två håll genom stora fönsterpartier och fransk balkong med härlig utsikt över Landstingsparken. Rummet har parkettgolv och ljust färgsatta väggar. Sovrummet är rymligt med fin prägel som skapar en rofylld känsla och erbjuder gott om klädförvaring. Badrummet är helkaklat utrustat med toa, kommod, dusch, handdukstork och tvättmaskin. Lägenheten ligger centralt på väster i ett av Nyköpings populäraste områden. Läget är nämligen helt perfekt för en urban livsstil, centralt med butiker, caféer och restauranger runt hörnet. Detsamma gäller avståndet till tåg-, buss och sjukhus. I området finns också skolor, mataffärer och på gångavstånd härliga naturområden med bl a elljusspår. Välkommen till Ett Hem att trivas i! ____________________________________________________ Vi värnar om alla visningsdeltagare. Anmäl dig till visningen eller hör av dig om du har önskemål om eller behov av alternativa visningsmöjligheter. ____________________________________________________

Fakta

Utgångspris
850 000 kr
Månadsavgift

2 998 kr/mån

Rum

2 st

Boarea

53.4 m²

Våningsplan

1 / 3

Hiss

Nej

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Fastighetsmäklare - Partner

Profil

Therese Thunström

073-55 77 448

therese@etthemmakleri.se

Koordinator - Partner

Profil

Johanna Flink

073-55 77 494

johanna@etthemmakleri.se

Kökstyp

Kök.

Balkong och uteplats

Gemensam uteplats med grill.

Våning och hiss

Endast en halv trappa upp.

Energideklaration

Utfört

Utförd

Klass

E

Förbrukning

121 kWh/kvm per år

Drift per år

Försäkring

1 440 kr

Elförbrukning

3 452 kr

Summa

4 892 kr

Närområde

Läget är centralt och helt perfekt, lugnt med gångavstånd till både tåg och bussar. Likaså är man inne på shoppinggatan med butiker, caféer och restauranger inom ett par kvarter. Skolor och förskolor samt grönområden med elljusspår finns inom gångavstånd.

Kommunikation

Nära till buss och tågstationen.

Byggnad

Typ

Flerbostadshus

Förening

Namn

Brf Rättstjänaren.

Organisationsnr

719000-0880.

Ekonomi

Det finns inga beslut om några avgiftshöjningar enligt styrelsen 2021-02-20.

Organisationsform

Bostadsrätt.

Parkering

Det finns 7 garageplatser och 20 parkeringsplatser varav 1 avser gästparkering. Det är separat kö till platserna. Parkeringsplatser med elstolpe kostar 125 kr/mån och utan kostar 100 kr/mån. Priserna på garageplatserna varierar beroende på storlek.

Övrigt

Det finns förråd, matkällare, tvättstuga med torkrum samt mangelrum. Mysig innergård med grönska och grillplats.

Renoveringar

Se årsredovisningen för utförlig information om utförda renoveringar. Föreningen har en 20-årig underhållsplan som senast uppdaterades 2019. Enligt underhållsplanen finns inga större åtgärder planerade under perioden 2020-2023. Dock ska den obligatoriska ventilationskontrollen ske under 2020/2021, då kan oförutsedda kostnader uppkomma. Det finns indikationer på problematik med köksventilationen.

Tv och bredband

Kabel-tv med basutbud samt bredband 100/100 ingår i ett gruppabonnemang som man i dagsläget betalar 269 kr/mån för.

Tillåter juridisk person som köpare

Nej.

Lägenheter

26 st.

Lokaler

1 st.

Pantsättningsavgift

476 kr.

Överlåtelseavgift

1 190 kr. Betalas av Säljare.


Intresseanmälan


Tipsa om bostaden


Karta


Planlösning


Bilder