Skördevägen 2B

Arnö, Nyköping

Hörnläge - Elegant - Modernt i markplan

Välkommen till en modern och elegant trea belägen i bästa hörn läge på markplan med dubbla uteplatser och gott om gräsyta för den som har spring i benen. Här erbjuds ett kvadratsmart boende med en ljus och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Lägenheten är mycket tilltalande stilren och elegant. Den erbjuder två sovrum varav det ena är en förlängning av vardagsrummet där en snygg etappvägg är uppförd och delar av rummen på ett elegant och praktiskt sätt, samt ytterligare ett sovrum med goda ytor och bra förvaring. Välkomnande och rymlig ljus hall med en praktisk stor klädkammare. Ytterligare förvaring finns att tillgå i ett stort förråd på gården precis utanför entrén. Vidare erbjuds ett väl tilltaget badrum kombinerat med både tvättmaskin och torktumlare från 2018. På baksidan erbjuds en stor altan till ett perfekt söderläge och enkel access till gräsytorna runt hela huset. På framsidan finns en fin mindre altan - idealiskt för morgonkaffet. Känslan är lite av ett villaboende med ett tryggat lugnt läge i en välskött stabil bostadsrättsförening. En parkeringsplats hör till lägenheten och ingår i månadsavgiften.

Budgivning pågår

Högsta bud 1 500 000 kr

Fakta

Utgångspris
1 495 000 kr
Månadsavgift

4 336 kr/mån

Rum

3 st

Boarea

62.9 m²

Våningsplan

1 / 2

Hiss

Nej

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Fastighetsmäklare - Partner

Profil

Therese Thunström

073-55 77 448

therese@etthemmakleri.se

Koordinator - Partner

Profil

Johanna Flink

073-55 77 494

johanna@etthemmakleri.se

Kökstyp

Kök.

Balkong, uteplats och bilplats

Altan utanför vardagsrummet. Plats för cafémöbel vid entrén. Gemensam lekpark i området och stora gemensamma gräsytor runt huset.

En bilplats på gården, som tillhör lägenheten.

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft).

Energideklaration

Utfört

Utförd

Klass

E

Förbrukning

106 kWh/kvm per år

Drift per år

Försäkring

1 757 kr

Elförbrukning

4 200 kr

Summa

5 957 kr

Byggnad

Typ

Flerbostadshus

Förening

Namn

Brf BoKlok Arnö 2.

Organisationsnr

769612-4291.

Ort

Nyköping.

Ekonomi

Inga planerade avgiftshöjningar enligt styrelsen 2020-10-04.

Organisationsform

Bostadsratt.

Parkering

Det finns 22 parkeringsplatser i föreningen och det ingår en p-plats till varje lägenhet.

Övrigt

Föreningen har ingen fastighetsskötare utan alla boende i föreningen hjälps åt på städdagarna som föreningen har 2 ggr/år. Föreningen äger fastigheterna Tjurhagen 6 och Kalvhagen 3 i Nyköpings kommun. På fastigheten finns 4 byggnader.

Renoveringar

Inga större renoveringar är planerade enligt styrelsen 2020-10-04. Utförda renoveringar och förbättringar 2019 -Asfalterat båda parkeringsplatserna. -Installerat fiber som är framdraget till alla hushåll. -Översyn av balkonger och vindskivor vilket resulterade i byte av en del balkongräcken och fastsättning av vindskivor. Föreningens underhållsplan är under arbete. I dagsläget har styrelsen inte ett nedskrivet verktyg att arbeta efter men styrelsens ambition är att få en långsiktig koll på föreningens underhåll genom en underhållsplan.

Tv och bredband

Kabel-tv via Sappa. Fiber är framdraget till varje lägenhet och varje bostadsrättsinnehavare väljer själv sitt abonnemang.

Tillåter juridisk person som köpare

Ej angiven.

Äkta förening

Ja.

Lägenheter

20 st.

Pantsättningsavgift

473 kr.

Överlåtelseavgift

1 183 kr. Betalas av köpare.


Intresseanmälan


Tipsa om bostaden


Karta


Planlösning


Bilder